2013. május 30., csütörtök

Hálószoba előtte-utána

A hálónkról még nem is mutattam fotót igazán, csak amikor teljesen üres volt már. Nos, ezúton pótolom. :)
Az első képen lévő hatalmas, gyönyörű fa vitrint kivittük az étkezőbe, most abban pihennek a különleges alkalmakkor használatos edények, étkészletek. Teljesen új állapotában találtuk, csak a mérhetetlen mennyiségű portól kellett megszabadítani, de igazából még csak meg sem kellett csiszolni. Nagyon szeretjük.
A bal oldali fotón az a hatalmas kanapé még sajnos azóta is, hogy kivittük, ott várja további sorsát az egyik eresz alatt, de már olyan rossz és elhanyagolt állapotban van, hogy azon semmilyen tisztítás nem segítene, nagy valószínűséggel a szemétdombon fog véget érni a karrierje. A dohányzóasztalt Krisz átcsiszolta és átlakkozta, most az ajtó mögött tölti be tv-állvány szerepét. És ugye jól látszik, hogy ez az a bizonyos fal, ami nagyon feladta a leckét, és igazából 4 réteg festék sem tudta tökéletesen eltüntetni az elszíneződéseket.
A lámpa egyelőre maradt, mert még nem találtunk jobbat helyette, bár ez most nem is olyan égetően sürgős feladat. A 6 égőből hármat kicsavaroztunk, aztán majd ha meglesz az utódja, akkor leszereljük.

Kedden volt itt nálunk radiesztéziával foglalkozó barátunk, Józsi. Kimérte a különböző rezgéseket, és arra jutottunk, hogy az ágyat sajnos fel kell tolni egészen a bal oldali falra, hogy ki tudjunk kerülni bizonyos földrezgéseket, amik hosszú távon káros hatással vannak az emberi szervezetre. Lehet, hogy a feltolás után még merőlegesen el is fogjuk fordítani, úgyhogy egyáltalán nem végleges még ez a kinézet, de mióta beköltöztnk, azóta így használjuk. Jobb is, hogy még valamennyit változtatunk rajta, mert túl kevés a bútor és valahogy elvesznek a nagy térben, nem igazán harmonikus az egész.

4 megjegyzés:

Zóra írta...

Az a vitrin, ahh.. meseszép!

Hungrianfarmlife írta...

Bizony! Ez a ház ékszere!

marta írta...

És azt csak ÚGY itt találtátok?..Szerencsések vagytok!

Hungrianfarmlife írta...

Hát, ott volt. :)))