2013. május 22., szerda

2013.05.22.

Esik az eső, az állatokat igyekeztem mielőbb ellátni, hogy ne ázzak szana-szét (be kellene szerezni egy jó kis esőkabátot). Jó lenne, ha azért déltől kitisztulna az ég, hogy lovagolni is tudjak egy nagyobbat, Omárt kondiba kell hozni a Nyeregszemle túrájára. Addig is, amíg nincs semmi különös történés, hozok néhány naplementés fotót tegnapelőttről.


Árvalányhaj
Luncikám gyönyörű, mint mindig
Egyik este - hát igen, amikor tárcsán sütöttünk hurkát és kolbászt - hatalmas vihar kerekedett ismét. Csak úgy szikrázott az ég a rengeteg villámtól, szerintem nem is tel el úgy 1 perc sem, hogy ne vakuztak volna az égiek. Hogy kicsit enyhítsünk a viharfóbiámon, kihoztuk az állványt és a fényképezőgépet a teraszra, és onnan fotóztuk az egészet.

8 megjegyzés:

Sicc írta...

De örülök,hogy idetévedtem!!!! :)
Biztos olvasód leszek!
Sok sikert a tanyaléthez :)

Névtelen írta...

Halihó Tanyasiak! :)

Ma 3 hetesek a krédli csibék. Amennyiben igényetek van rájuk (ingyé) jelezzétek! Mindenféle színű és nemü. Nagyobb részt, lábtollas törpék, de van 2 db antwerpeni szakálas is köztük. Összesen 9 db, de ma, elült a Gabriella2 is.

Mi a krédli?

http://rackablog.blogspot.hu/2012/05/kredli.html

Éder Mihály

Hungrianfarmlife írta...

Nagyon kedves a felajánlásod, nagyon szépen köszönjük! Igény mindenképpen lenne rá, inkább a "hogyanvegyükátőketésmikor" kérdést kellene majd lezongoráznunk. Június 9 után, miután hazaérek, ráér megbeszélni esetleg a részleteket?

Hungrianfarmlife írta...

Köszönjük és én is örülök, hogy idetaláltál. :) Jó olvasgatást kívánok!

Névtelen írta...

Igen.

Sárkusz Mártusz tudja vinni Budára, Onnan kell majd aznap vinni őket. (bármikor, akár ősszel is. Idő, mint a tenger.
Lehet jönni is értük, nem vagyunk messze Budapesttől.

É.M.

Marcsi írta...

Viharfóbia? hmm :) azért fóbia ide vagy oda, jó lett az a kép nagyon!

Hungrianfarmlife írta...

Jaj de jó! Akkor azonnal jelentkezünk, amit aktuális lesz. Ha elkerülnek a kutyakölykök, akkor már a csirkék is kijöhetnek az istállóból, úgyhogy akkor már majd jöhetnek is akár :)

Hungrianfarmlife írta...

Mondjuk úgy, hogy nem volt nagyon nehéz dolgom, annyit villámlott mindenütt, hogy az lett volna problémásabb, hogy NE legyen villám a fotókon :)