2013. július 22., hétfő

2013.07.22.

Mindenképpen szeretném megörökíteni itt ezt a kis hangulatot, amit így nyár derekán sikerült varázsolni a ház előtt. Nagyon szeretem, hogy ennyi fűszernövény vesz körül, ha a ház előtt pihengetünk, és Krisz is nagyon szeret esténként egy pohár borral kiülni a hintaszékbe, nézni a csillagokat ötletelni, tervezgetni. Ilyenkor a kutyák is mindig körénk sorakoznak, úgyhogy nagyon idilli. :)
Remélem, hamarosan a bazsalikomjaim is megnőnek, mert sok-sok pestot szeretnék eltenni télire. Imádom a pestos spagettit, de a sütőben sült pestos csirkemell is nagyon finom tud lenni. A bazsalikomot, az oreganót és a rozmaringot magról ültettem még valamikor május végén, de az ajándékba kapott kakukkfű, nagyobb bokor rozmaring, citromfű és menta is szépen éldegél, egyedül a metélőhagymával vallottam többedjére is kudarcot, az valamiért egy idő után minden alkalommal besül, és semmi se lesz belőle.

Valamelyik nap pedig sikerült lencsevégre kapnom egy kis vendéget is, aki a kutyák vödrét szemelte ki magának. Ősszel elkezdjük kirakni a madáretetőket, és akkor remélem, hogy rengeteg kis látogató fog érkezni. :)

Nincsenek megjegyzések: