2013. július 11., csütörtök

2013.07.11.

Különösebb történés most nem volt, úgyhogy hozok néhány fotót az elmúlt időszakból az állatseregletről.
Luna dolgozik :)
 
A szürkék néznek, mint borjú az új kapura.

Tücsök úr pedig megfiatalodott :)
Krisz remekműve a csap körül :)

8 megjegyzés:

Annamarie írta...

Szia Judit! A Facebook Vidéken újrakezdők csoportban olvastam, hogy blogot írsz, és onnan jöttem ide... Én is blogot írok, ( http://orsegiparaszthazunk.blogspot.com ), immáron 5 éve. Amióta megvettük az Őrségben ezt a 114 éves parasztházat. Pestről költöztünk ide a férjemmel, 3 éve lakunk itt. 12 kecskénk, 1 juhunk, 4 vietnámi csüngőhasú malacunk, 3 kutya, 5 cica, 2 nyuszi, pipik, kacsák, libák vesznek körül bennünket. Veteményezünk is, bár az idei nagyon nem sikerült, majd jövőre! Ha nem bánod, akkor felveszem a blogodat a kedvenc olvasmányaim közé, így aki engem olvas (vagyunk egy páran parasztházas blogolók), az hozzád is eljut.
Üdv: Annamária

Hungrianfarmlife írta...

Szia! Ó, de örülök, hogy itt vagy! Még a tanyavásárlás előtti mizériakor rengetegszer olvastalak, hogy tartsam magamban a lelket és még tudjak reménykedni hogy nekünk is összejön! 2 évvel ezelőtt pedig az Őrségbe mentünk egy mini nyaralásra, nagyon szerettük a környéket. :)

BoNó írta...

Szia!

Gratulálok a blogodhoz, fantasztkus! "Tanyaimádóként" a facebook-on találtam rá az oldaladra, és egy szuszra végigolvastam időrendben az egészet. Nem semmi, amit végigcsináltatok, bár azt gondolom, hogy egy igazi tanyára vágyó, tanyába szerelmes embernek ez csupa öröm - legalábbis utólag visszanézve :-)
Szerencsére nektek ez már megadatott, sok örömöt kívánok hozzá!

marta írta...

Szia!Végre ideértem a legfrissebb bejegyzéshez!..nekem nagyon az az érzésem hogy mi ismerjük egymást régebbről..<3

Hungrianfarmlife írta...

Szia! Ó, szinte semmi olyan nem volt, ami komolyabb rossz érzést keltett volna bennünk (na jó, a vendégházzal kapcsolatban még vannak fenntartásaim :D ). Minden, amit csinálunk, magunknak és magunkért csináljuk, így mindenben örömünk van. :)

Hungrianfarmlife írta...

Hát, hogyha rájössz, hogy honnan, akkor kérlek oszd meg velem is! :)

csibe írta...

Szia!
Annamarie oldalán találtam a blogodra és mindjárt végig is olvastalak! Ha nem bánod, felveszlek én is a bloglistámra, hiszen egy élmény volt olvasni, sok helyen magunkra ismertem! :)
Egy idősek vagyunk, egyforma álmokkal... ;)
csibe

Hungrianfarmlife írta...

Szia Csibe! Köszönöm, megtisztelsz :)