2013. december 26., csütörtök

Az első karácsony

Az idei karácsony volt az ötödik, amit együtt töltöttünk, viszont ez egyben az első, amit a saját, közös otthonunkban ünnepelhettünk.
24-én kettesben karácsonyoztunk, az esti ünneplés igazán meghittre sikeredett, a vacsora jól sikerült, a kellemes zenét Diana Krall biztosította, a szuper meglepetésekről pedig a Jézuska gondoskodott.
 
25-én az igazi nagy családi karácsonyozás volt soron: eljöttek a szüleim, öcsém, egy nagyon-nagyon kedves családi barátunk, aki már szinte a nővérem lett időközben, és Krisztián édesanyja. A többiek sajnos nem tudtak eljönni, úgyhogy ők csak gondolatban ültek mellettünk az asztalnál. Azt hiszem, ezzel a készülődéssel értettem meg igazán, mi munka áll anyu mögött évek óta, amikor ilyen családi ebédeket szervez meg Pesten, és remélem, ezt az édes terhet idén sikerült némileg levennem a válláról azzal, hogy most mi láttuk őket vendégül, de ugyanez érvényes Krisztián édesanyjára is, aki szintén hihetetlen módon kitesz magáért, valahányszor vendégségbe érkezünk hozzá.

26-án pedig már szintén kettesben voltunk, én végre tudtam időt szakítani ismét Dabrára, s ezért cserébe egy olyan kellemes lovaglással ajándékozott meg, amilyenben rég nem volt igazán részem, pedig az egész alig tartott egy óráig is, mert a hosszú kihagyás és az egyre növekedő pocakja miatt nem akartam megterhelni.
Este pedig hirtelen ötlettől vezérelve nekiestünk ismét a vendégháznak, úgyhogy a dekorálás 60%-át már ki is pipálhatjuk. Alig várom, hogy megmutathassam és elbüszkélkedhessek a "művünkkel", amit ebből a házból kihoztunk, de már csak a végeredményt fogom lefotózni.
 
Lunca és az új fekhelye. Így talán már nem túr ki
a saját ágyunkból (egyelőre). :)

4 megjegyzés:

Lidike írta...

Áldott, boldog karácsonyt kívánok nektek és családotoknak!

Éva írta...

Csodálatosan éreztük magunkat, nem győzöm sokadszorra elmondani, hogy isteni finomakat főztél, és itt is közhírré teszem, hogy nagyon büszke vagyok rád!

Hungrianfarmlife írta...

Köszönjük szépen, viszont kívánjuk, bár már inkább a boldog új évet kívánás az aktuálisabb. :)

Hungrianfarmlife írta...

Alig várom, hogy legközelebb is gyertek, akkor talán végre kicsit hosszabb időre. <3