2022. február 16., szerda

Épültünk, szépültünk is

Álljanak itt összeszedve néhány létrejött renoválási, átalakítási munkálkodásaink. Rákaptam a videókészítésre is, így amiről van felvétel, azt megmutatom.

Egy nyár végi hatalmas vihar következtében az udvarunkon csúfoskodó, nagyon rossz állapotban lévő vályog mezőgazdasági épület, amit már évek óta nem tudtunk/mertünk semmire sem használni, megadta magát a természet elemeinek és az idő vasfogának. Egy adott ponton a komplett frontfal kidőlt, a maradék kis nádtető beszakadt. Nagyon veszélyessé vált így a jelenléte, így azonnali megoldást kellett rá találnunk. Jóideje ábrándoztunk róla, hogy majd valami hasznosabb funkciót is betölthetne és majd kitaláljuk, mi legyen helyette, de szükség adja a legjobb ötleteket. Így találtuk ki, hogy egy nagyobb baráti társaságnak is elegendő méretű fedett teraszt és egy leválasztott fatárolót szeretnénk oda. Mutatom, hogy zajlott a folyamat. :)

KATT IDE A VIDEÓ MEGTEKINTÉSÉÉRT

Tavaly nyáron pedig a lovak istállóján lecseréltük a tetőt és meghosszabbítottuk az építményt egy beállóval is, hogy ha nagyon rossz az idő, szakad az eső, akkor se feltétlenül az istállóban kelljen kuksolniuk a lovaknak, hanem szabad levegőn, de mégis tető alatt tudjanak eszegetni, pihenni.

KATT IDE A VIDEÓ MEGTEKINTÉSÉÉRT

A következő bejegyzésben megmutatom, hogy a nyuszijainknak hogy alakítottunk ki biztonságos, de mégis nagyméretű kifutót, hogy ne ketrecekben kelljen élniük.

Nincsenek megjegyzések: