2014. május 26., hétfő

Hazai kézművesek #4

ColorFunDogs egyedi kutyás felszerelések

1.) Kérlek, mutasd be pár mondatban azt amit csinálsz!
Trendi, vidám, ugyanakkor jól használható kutya nyakörvek, pórázok, hámok, játékok és egyéb termékek kerülnek ki a ColorFunDogs műhelyéből. Saját igényekre, akár kifejezetten vad összeállításokban. Szeretjük, ha valaki bevállalós, azok a kedvenceink. Alapvetően kutyás termékeket készítünk, de hamarosan szeretnénk a lovasokat és a cicásokat is meghódítani. Úgy gondoljuk az ő felszereléseik között is van olyan, ami amellett, hogy jól használható és strapabíró, lehet színes és vidám.
Küldetésünk megmutatni mindenkinek, hogy a használhatóság nem megy az esztétika rovására. Valamint, hogy elérhető áron bárkinek lehet „igazán saját” cucca!

2.) Mióta foglalkozol ezzel/hogyan kezdtél bele?
Elsőre egy hám született, ami a mai napig megvan. Egy német cég által készített ajándék hám lett kicsi. Ebből jött az ötlet, hogy elkészüljön nagyobb méretben. A különböző hazai boltokban fellelhető anyagokból lett megvarrva egy megfelelő méretű, ami nagy sikert aratott a kutyás ismerősök között. Egyre többen szerettek volna ilyet saját részükre. Az elkészült hámok számával arányosan nőtt a tapasztalat, mint az elkészítés, mint az anyagválasztás terén. Be kellett látni, hogy sokáig a növekvő igények miatt már nem lehet egy személynek végezni a készítést és értékesítést. A ColorFunDogs 2013 őszén lépett növekedési pályára, ekkor egyesült az értékesítést végző EC&C Kft-vel.

3.) Mennyire tölti ki a mindennapjaidat?
Mostanában teljesen ez tölti ki. Készülnek a befutó egyedi megrendelések, valamint elég sok terv van alakulóban a CFD háza táján; de ehhez dolgozni kell. Ha az ember szereti amit csinál, gyakran azt veszi észre, hogy elfelejtett enni, vagy már éjfél van, és aludni is kéne. Ezek gyakran megesnek velünk. Emellett kutyázunk, edzünk, versenyekre járunk.

4.) Mi az, ami kiemel téged a többi hasonló vállalkozás közül? Mitől különleges az, amit te csinálsz?
Elsőre talán az anyagok változatossága, színessége. Azt vesszük észre, hogy a CFD sokkal bátrabban használja a színek, a hasonló készítők mellett. Valamint nálunk minden béléssel készül, (ha csak nem kérik külön, hogy ne tegyünk rá.) ami amellett, hogy kényelmessé teszi
a viseletét, póráz fogását, még egy plusz színt adhat a szetthez. Itt oszlatnánk el egy cuki tévhitet. Nem, a kutyáknak nincs melege a béléses nyakörvben, hiszen nagyon kicsi felületen érintkezik. Emellett pedig nem is szorosan a nyakukra szorulva hordják őket. 
Másik különbség, hogy nagyon fontosnak tartjuk a strapabíróságot, használhatóságot. Csak ezután jöhet a színesség, forma. Csak olyan anyagot használunk, ami ezeknek a feltételeknek megfelel. Ezért is bátran vállaljuk a teljes élettartam garanciát: Ha valakinél tőlünk eredő gond lenne a felszereléssel, javítjuk, cseréljük. Valamint ha gond adódik egy anyaggal, akkor azt tovább nem használjuk. Járt már így fakuló textil és kikopó szalag is.

5.) Mit tartasz az eddigi legnagyobb sikerednek, mire vagy igazán büszke?
Legnagyobb sikerünk az elégedett és visszatérő vásárlók száma, akik szerencsére egyre többen vannak.  Azt tartjuk a legnagyobb reklámnak, ha termékünket az egyik kutyás ajánlja egy másiknak. Vagy ha meglátva valaki szettjét megkérdezi, hogy honnét van. 
Jövőbeni terveinkhez tartozik, de most eláruljuk neked, hogy a CFD csinálja a 2014-es Agility Európa Open promóciós sátrát. Nálunk lehet majd megvásárolni az adott rendezvény lógójával ellátott pórázokat, kulcstartókat, ajándéktárgyakat. Természetesen a ColorFunDogs termékei mellett. Ez nagy feladat, de reméljük, hogy megfelelünk a kihívásnak. Ezt a rendezvényt minden évben más országban rendezik meg, 6-700 kutya részvételével. Idei évben Magyarországon lesz, 2014. július 24-27 között, Taszáron.
CFD kötőfék lovak részére
6.) Kik a célközönséged? Kik keresnek meg általában?
Akik szeretik a színeket, szeretnének egy kis egyediséget, vidámságot vinni a mindennapi sétáikba, közös programjukba, sportjukba. Emellett fontos nekik, hogy strapabíró, erős felszerelésük legyen, ami megfelel az saját igényeiknek. Mindenféle új ötletet, elképzelést szívesen fogadunk, és próbáljuk CFD módra továbbfejleszteni, megvalósítani.

7.) Hogyan léphetnek kapcsolatba veled az érdeklődők?
Facebook oldalunkon folyamatosan elérhetőek friss híreink, ötletek. Honlapunkon pedig megtalálhatóak a választható anyagok, a hasznos információkat és inspirációkat, hasznos tippeket tartalmazó blogunk, valamint boltunk. Itt akár azonnal megvásárolhatóak az elkészült termékek, vagy elküldhetik egyedi rendelésüket.
Honlap: http://www.colorfundogs.hu


Előzmények: KreAlma | PrinceHouse | Sibu Granada

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Te csináltad a riportot, Annival vagy Rozival? Valóban nagyon jó dolgokat készítenek, nekünk is van sok cuccunk a kutyák számára tőlük, nem olyan régen voltunk náluk, kedvesek és segítőkészek.

Hungrianfarmlife írta...

Igen, Anitával. :) Luna nyakörve, póráza és a kocsba való biztonsági övhöz használható hám is Tőlük van, imádom a CFD cuccokat. :)

Főmuci írta...

Alig várom a cickreációt! :D